Over mij

 

Mijn naam is Anne Welte en ben woonachtig in Schijndel. Als klein meisje, wist ik al dat ik iets met honden wilde gaan doen. Ondanks dit ben ik toch eerst een opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. Het bleef toch kriebelen om iets met honden te gaan doen.

Maar dan volgt de volgende vraag…. Wat ga je dan doen? Na veel speurwerk op het internet, kwam ik bij het beroep Sportmasseur voor Honden. Deze opleiding ben ik met de intentie gestart om mijn eigen hond te kunnen ondersteunen. Eenmaal begonnen aan deze opleiding, vond ik het zo interessant en leerzaam, dat ik uiteindelijk de gehele beroepsopleiding gevolgd heb. Om zo ook andere honden te kunnen helpen.

 

Op 1 april 2018 ben ik gestart met mijn bedrijf, Hondenmassage “Anne”. 

In de afgelopen jaren heb ik nog meer opleidingen en cursussen gevolgd om verder te specialiseren in het vak van sportmasseur voor honden. 

De opleidingen en cursussen die ik afgerond heb: 

  •  Beroepsopleiding (sport)massage voor honden
  •  Opleiding Canine Myofascial Release Therapeut
  •  Cursus Essentiële oliën bij honden.
  •  Cursus functional- en medical taping bij honden
  •  Cursus taping met Crosslinq®

 

 

Aangesloten hondenmasseur

Ik ben aangesloten als hondenmasseur bij opleidingscentrum Sandra Vinken Dierentherapie. Jaarlijks volg ik hier bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

 

 

 

Kwaliteit

Ik ben officieel erkend CAT-therapeut. CAT staat voor collectief alternatieve therapeuten. Dit betekend dat ik aangesloten ben bij de landelijke beroepsvereniging voor therapeuten. Hierbij hoort een beroeps- product- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en de bijbehorende geschillencommissie GAT)

Mijn lidmaatschapsnummer is BO nr.: 123482024-04-05